مراسم معرفي برگزيدگان پژوهش و فناوري دانشگاه
300355.mp3
مراسم معرفي برگزيدگان پژوهش و فناوري دانشگاه
عزم ملي و همکاري جمعي براي انجام پژوهش هاي کاربردي
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در مراسم تقدير از برگزيدگان حوزه پژوهش و فناوري بيان کرد: عزم ملي و همکاري جمعي براي انجام پژوهش هاي کاربردي، رفع نيازهاي جامعه و ارتقاء جايگاه علمي دانشگاه ضروري است.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران: دکتر عبدالرضا پازوکي؛ رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران در مراسم تقدير از پژوشگران و فناوران برگزيده روز چهارشنبه ?? دي ???? عنوان کرد: با توجه به نقش پژوهش در سرنوشت کشور، ضروري است تا به اين حوزه بيشتر توجه شود.
وي با بيان اين نکته که مقاله مقدمه پژوهش است، افزود: بايد دانشگاه علوم پزشکي ايران به سمت دانشگاه هاي نسل نو در راستاي رفع نيازهاي جامعه حرکت کند و با عزم جدي و همکاري همگاني براي ارائه پژوهش هاي بنيادي و محصول محور تلاش شود.
دکتر پازوکي همکاري همفکري و همکاري هم جانبه را عامل اصلي موفقيت دانست و ادامه داد: با بسيج همگاني در سطح کشور، رکورد بيش از يک ميليون و ??? هزار دوز واکسن در روز ثبت شد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: تامين مسکن اعضاي هيئت علمي جوان در دستور کار قرار دارد و اميد است با همکاري بنياد مسکن، بتوانيم شهرک دانشگاه علوم پزشکي ايران را ايجاد کنيم.
وي افزود: با استفاده از ظرفيت هاي برون مرزي براي افزايش درآمد اساتيد دانشگاه علوم پزشکي ايران به صورت رسمي در حال پيگيري هستيم.
دکتر پازوکي ابراز داشت: اميد است شرايطي فراهم کنيم تا اساتيد گرانقدر بتوانند بدون دغدغه به رسالت اصلي خود در حوزه هاي آموزش و پژوهش بپردازند و در مسير تربيت محققان جوان موفق باشند.
دکتر حسين کيواني؛ سرپرست معاونت تحقيقات و فناوري در بخش ابتدايي مراسم تقدير از برگزيدگان حوزه پژوهش و فناوري با اشاره به اهميت تفکر خاطر نشان کرد: براساس معيارهاي استاندارد، دانشگاه علوم پزشکي ايران در تعداد مقالات ارائه شده رتبه سوم و رتبه چهارم در استنادات و براساس اچ ايندکس رتبه دوم را کسب کرده است.
وي با بيان اينکه يازده درصد از اساتيد دانشگاه در فهرست يک درصد دانشمندان پراستناد دنيا قرار دارند، افزود: کسب رتبه دوم در انتشارات و دارا بودن ?? نشريه علمي پژوهشي يکي ديگر از افتخارات دانشگاه علوم پزشکي ايران است.
دکتر کيواني بر توجه بيشتر به حوزه فناوري تاکيد کرد و افزود: در راستاي اولويت هاي نظام سلامت، ماموريت محور کردن مراکز تحقيقاتي و حمايت از آنها براي تسريع امور و انجام تحقيقات کاربردي مورد نظر ما است.
در ادامه دکتر مرتضي ناصربخت؛ مدير هماهنگي مراکز تحقيقاتي دانشگاه گزارشي از فرآيند انتخاب برگزيدگان حوزه پژوهش و فناوري در سال ???? ارائه داد و افزود: براي ارتقاء نظام سلامت بايد به سمت پژوهش هاي کارآمد و موثر پيش برويم تا علاوه بر ارزيابي کيفي تحقيقات بتوانيم رتبه دانشگاه در اين زمينه را ارتقاء دهيم.
در پايان از اساتيد و دانشجويان برگزيده دانشگاه علوم پزشکي ايران در حوزه پژوهش و فناوري، مراکز تحقيقاتي و شرکت هاي فناور برتر تقدير شد.
نکته قابل توجه اينکه در مراسم امسال؛ به همت بنياد نيکوکاري شادروان محمد حسين و زينب اسدي لاري، تنديس افتخار به دانشجويان نوآور و فناور برگزيده دانشگاه علوم پزشکي ايران اهداء شد.
: