مشخصات هیئت موسس فعلی :
1 – دکتر اسماعیل ابراهیمی تکامجانی (دکترای تخصصی فیزیوتراپی) -  تمام وقت
2 – دکتر محمد کمالی (دکترای تخصصی آموزش بهداشت  و ارتقاء سلامت) -  تمام وقت
3 – دکتر بیژن فروغ (متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ) -  تمام وقت
4 – دکتر حسن سعیدی ( متخصص اعضای مصنوعی ) - نیمه وقت
5 – دکتر محمدصادق قاسمی (دکترای تخصصی بیومکانیک) -  نیمه وقت

 

  • 1400/06/02 - 04:57
  • - تعداد بازدید: 689
  • - تعداد بازدید کنندگان: 686
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
دانشگاه علوم پزشکي ايران در جمع دانشگاه هاي برتر رتبه بندي شانگهاي

دانشگاه علوم پزشکي ايران در جمع دانشگاه هاي برتر رتبه بندي شانگهاي

300351.mp3 دانشگاه علوم پزشکي ايران در جمع دانشگاه هاي برتر رتبه بندي شانگهاي

دانشگاه علوم پزشکي ايران در جمع دانشگاه هاي برتر رتبه بندي شانگهاي
دانشگاه علوم پزشکي ايران بر اساس جديدترين رتبه بندي جهاني شانگهاي براي اولين بار در جمع دانشگاه هاي برتر دنيا قرار گرفت.
دکترعسگر آقائي هشجين؛ مدير اعتبار بخشي و رتبه بندي معاونت بين الملل دانشگاه علوم پزشکي ايران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي اظهار کرد: در رتبه بندي منتشر شده در سال ???? شانگهاي، هزار دانشگاه برتر جهان رتبه بندي شده اند که دانشگاه‌هاي هاروارد و استنفورد از ايالات متحده و دانشگاه کمبريج از انگلستان به ترتيب رتبه‌هاي اول تا سوم را از آن خود کرده اند.
وي افزود: جمهوري اسلامي ايران در اين رتبه بندي با افزايش تعداد دانشگاه ها به يازده عدد، صدر نشين کشورهاي اسلامي است؛ کشور ترکيه با هشت دانشگاه در جايگاه دوم و کشورهاي عربستان و مصر با شش دانشگاه در جايگاه سوم قرار دارند.
دکتر آقايي با اشاره به حضور دانشگاه علوم پزشکي ايران براي اولين بار در اين رتبه‌بندي، گفت: نتايج منتشر شده در اين نظام رتبه بندي نشان مي دهد که در رتبه بندي سال ????، دانشگاه علوم پزشکي ايران در بازه رتبه‌اي ????-??? قرار دارد و در رتبه بندي موضوعي شانگهاي ????  رتبه زير ??? را کسب کرده است.
مدير اعتبار بخشي و رتبه بندي معاونت بين الملل دانشگاه علوم پزشکي ايران خاطر نشان کرد: کيفيت آموزش، کيفيت اعضاي هيئت علمي، برونداد پژوهشي و عملکرد سرانه، چهار معيار به کار برده شده در نظام رتبه بندي شانگهاي هستند که بر اساس شش شاخص ارزيابي مي شوند.
وي گفت: اين شش شاخص عبارت از تعداد فارغ التحصيلان برنده جايزه نوبل يا فيلد مدال، تعداد اعضاي هيئت علمي برنده جايزه نوبل يا فيلد مدال، تعداد محققان پر استناد در ?? حيطه موضوعي، تعداد مقالات منتشر شده در دو مجله Nature و Science، تعداد مقالات نمايه شده در نمايه‌نامه‌هاي توسعه يافته علوم و علوم اجتماعي و عملکرد دانشگاهي با توجه به اندازه موسسه هستند.
پايان خبر
ره نورد
  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 300351
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings