مشخصات هیئت موسس فعلی :
5 – دکتر محمدصادق قاسمی (دکترای تخصصی بیومکانیک) -  نیمه وقت

• 1392/08/08 - 08:30

سومين کنگره ملي دانشجويي افق هاي نوين در توانبخشي

سومين کنگره ملي دانشجويي افق هاي نوين در توانبخشي در تاريخ 14 و 15 اسفند 92 برگزار مي شود.

300305.mp3 سومين کنگره ملي دانشجويي افق هاي نوين در توانبخشي

سومين کنگره ملي دانشجويي افق هاي نوين در توانبخشي با محوريت: توانبخشـي د‌ر بيماري هاي اسکلتي عضلاني و آسيب هاي ورزشي توانبخشـي د‌ر بيماري هاي مغز و اعصاب و روان توانبخشـي د‌ر بيماري هاي قلبي – ريوي توانبخشـي د‌ر اختلالات گفتار و زبان توانبخشي سالمندان کاربرد وسائل کمکي و اند‌ام هاي مصنوعي د‌ر توانبخشي الکترود‌ياگنوز،الکتروفيزيولوژي و مد‌اليتي هاي الکتريکي توانبخشـي مبتني بر شواهد، اخلاق حرفه اي و ارتقاي شغلي مد‌يريت توانبخشي بيومکانيک باليني - کار‌برد‌ي بينايي سنجي و شنوايي شناسي پزشک خانواد‌ه و طب توانبخشي ورزش و سلامت توانبخشـي از د‌يد‌گاه طب سنتي ابداعات و اختراعات در تاريخ 14 و 15 اسفند 92 در دانشگاه علوم پزشکي شيراز شيراز برگزار مي شود. جهت اطلاعات بيشتر به سايت http://rsc3.sums.ac.ir/fa/ مراجعه فرماييد.

• گروه اخبار : [اخبار پايگاه]