مشخصات هیئت موسس فعلی :
1 – دکتر اسماعیل ابراهیمی تکامجانی (دکترای تخصصی فیزیوتراپی) -  تمام وقت
2 – دکتر محمد کمالی (دکترای تخصصی آموزش بهداشت  و ارتقاء سلامت) -  تمام وقت
3 – دکتر بیژن فروغ (متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ) -  تمام وقت
4 – دکتر حسن سعیدی ( متخصص اعضای مصنوعی ) - نیمه وقت
5 – دکتر محمدصادق قاسمی (دکترای تخصصی بیومکانیک) -  نیمه وقت

 

  • 1399/12/18 - 10:00
  • - تعداد بازدید: 369
  • - تعداد بازدید کنندگان: 366
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

جلسه شوراي سياست گذاري ايده بازارهاي حوزه سلامت

300343.mp3 جلسه شوراي سياست گذاري ايده بازارهاي حوزه سلامت
نشست شوراي سياست‌گذاري ايده‌بازارهاي حوزه سلامت در روز دو شنبه مورخ  ?? اسفند ماه ????و با حضور دکتر منظم مدير کل توسعه فناوري سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و دکتر کوهپايه‌زاده رياست دانشگاه علوم پزشکي ايران و جمعي از فعالين حوزه سلامت برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت تحقيقات و فناوري : در ابتداي جلسه گزارش کوتاهي از دستاوردهاي ايده بازارهاي برگزار شده در سال ????، در حوزه هاي خوراک و نوشيدني، فرآورده آرايشي، بهداشتي و سلولزي و همچنين تجهيزات پزشکي و سلامت ديجيتال، توسط مهندس نادري، مديرعامل شرکت ايده بازار ارائه شد.
در ادامه نشست دکتر سيد عباس متوليان معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشکي ايران، ضمن ابراز خرسندي از فعاليت هاي صورت گرفته در تکميل زنجيره رساندن ايده ها و فناوري ها به صنعت و سرمايه گذاران در طي رويدادهاي برگزار شده و نقش مهم ايده بازارها در پر کردن خلا ميان فناوران، دولت، سرمايه گذاران و صنعت، خاطر نشان کردند که دانشگاه علوم پزشکي ايران، فعاليت  و مشارکت در برگزاري اين رويدادها را وظيفه ملي خود در حوزه پزشکي و سلامت مي داند و به همين سبب خواستار حمايت هاي دفتر توسعه فناوري سلامت وزارت بهداشت جهت برگزاري دوره هاي بعدي و همچنين ارتقاي ايده بازارهاي حوزه سلامت شدند.
دکترمنظم، ضمن قدرداني از دانشگاه علوم پزشکي ايران براي تلاش هاي موثر خود درمسيرتبديل شدن به دانشگاه نسل سوم، از فعاليت هاي اين دانشگاه و همچنين دانشگاه صنعتي اميرکبير در پذيرفتن برگزاري اين ايده بازارها به صورت ملي تجليل نمود.
همچنين ايشان خاطر نشان کردند که مي بايست به سمتي پيش برويم که پژوهش هاي دانشگاهي در راستاي نياز جامعه و بازار باشد تا بتوانيم شاهد تبديل شدن دانش به فناوري هاي محصول محور باشيم و در اين امر، دانشگاه ها متوليان اصلي برقراري ارتباط بين جامعه فناور و نياز صنعت هستند.
در ادامه دکتر ناصري پور، رئيس مرکز طب بازساختي و سلول هاي بنيادي، تاکيد کردند که مي‌بايست علاوه بر توجه به نيازهاي کنوني کشور در حوزه هاي پزشکي و سلامت به نيازهاي آينده اين حوزه ها هم توجه کرد. 
در اين ميان، نقش ايده ‌بازارها در هدايت کردن ايده ها به سمت نيازهاي آينده بسيار مهم است و براي محقق کردن اين امر لازم است متخصصين حوزه هاي مختلف در کنار هم جمع شوند. 
همچنين ايشان به ظرفيت بالاي پايان نامه هاي دانشجويي به خصوص در مقطع دکتري براي محقق کردن اين هدف، اشاره نمودند و تاکيد کردند لازم است دانشجويان دکتري با فضاي کارآفريني و ادبيات بازار بيشتر آشنا شوند.
در پايان دکتر پورنيک، مدير توسعه و فن آوري سلامت معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشکي ايران نيز اظهار کردند که دانشگاه با برگزاري رويدادهاي متعدد تقاضا محور و تخصص محور در طي ساليان گذشته در حال آزمودن فضاي جامعه فناور و صنعت و نحوه تعامل با آن ها است در طي ايده  بازارهاي برگزار شده با  همکاري دانشگاه اميرکبير موفق شديم به فرآيند استانداردي از جمع آوري ايده تا تجاري سازي و آموزش فناوران برسيم و همچنان مشغول تجربه و آموزش در اين حوزه هستيم.

  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 300343
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings