• 1403/03/05 - 09:48
  • - تعداد بازدید کنندگان: 54
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

انجام طرح تحقیقاتی مشترک بر روی توانبخشی از راه دور مختص بیماران نیازمند توانبخشی پس از ترخیص ، از اهم اولویت های تحقیقاتی مورد نیاز در حوزه توانبخشی در سطح کشور است.

334432.mp3 برگزاری اولین جلسه عقد تفاهم نامه میان مرکز تحقیقات توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مورخ 1/3/1403

جلسه از ساعت 9 - 11 در دفتر آقای دکتر خانکه معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با حضور ایشان و خانم دکتر سلیمانی رئیس محترم مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال  و خانم دکتر رحمانی رئیس محترم وقت مرکز تحقیقات تازه تاسیس توانبخشی عصبی ، عضلانی ، اسکلتی دانشگاه مذکور و معاون و کارشناس محترم پژوهشی مرکز تحقیقات توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد . اهم موارد مطروحه به شرح ذیل می باشد:

1 در خصوص دلایل تمایل مرکز تحقیقات توانبخشی به عقد تفاهم نامه با مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و اهداف و دستاوردهای هردو مرکز گفتگو انجام شد.

2-  پیشنهاد بازدید از مرکز شتابدهنده و واگذاری تجهیزات مرکز تحقیقات توانبخشی به مرکز شتابدهنده به دلیل شرایط دشوار نگهداری و استهلاک دستگاه ها و تحمیل هزینه ها و از طرفی امکان استفاده از آنها توسط خیل عظیمی از دانشجویان و محققین توسط آقای دکتر خانکه ارائه شد.

3 مقرر شد در اولین فرصت مکاتبه در خصوص تقاضای عقد تفاهم نامه با مرکز تحقیقات عصبی ، عضلانی ، اسکلتی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز توسط مرکز تحقیقات توانبخشی ( با امضای آقای دکتر فلک) با آقای دکتر خانکه انجام شود.

4 به دلیل اینکه توانبخشی از لحاظ سیاست گذاری در کشور بسیار ضعیف است به پیشنهاد آقای دکتر خانکه و تایید حاضرین در جلسه مقرر شد در ابتدا بر روی موضوع توانبخشی از راه دور به عنوان طرح تحقیقاتی و پروپوزال مشترک میان سه مرکز تحقیقات اقدام شود.

5 متن تفاهم نامه تنظیم شده پیشنهادی توسط مرکز تحقیقات توانبخشی به خانم دکتر سلیمانی به صورت فیزیکی و از طریق ارسال ایمیل ارائه شد و مقرر گردید پس از طرح در شورای پژوهشی مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال و تایید متن ، اطلاع رسانی لازم به مرکز تحقیقات توانبخشی جهت امضاء تفاهم نامه توسط طرفین و برگزاری جلسات تکمیلی به منظور انجام فعالیت های پژوهشی مشترک جهت فعال کردن بیش از پیش مرکز تحقیقات توانبخشی و نیل به اهداف هردو مرکز انجام شود.

• گروه اخبار : اخبار,اطلاعیه
: