جلسه شورای سیاست گذاری ایده بازارهای حوزه سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/12/18 |
نشست شورای سیاست‌گذاری ایده‌بازارهای حوزه سلامت در روز دو شنبه مورخ  ۱۸ اسفند ماه ۱۳۹۹و با حضور دکتر منظم مدیر کل توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر کوهپایه‌زاده ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از فعالین حوزه سلامت برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری : در ابتدای جلسه گزارش کوتاهی از دستاوردهای ایده بازارهای برگزار شده در سال ۱۳۹۹، در حوزه های خوراک و نوشیدنی، فرآورده آرایشی، بهداشتی و سلولزی و همچنین تجهیزات پزشکی و سلامت دیجیتال، توسط مهندس نادری، مدیرعامل شرکت ایده بازار ارائه شد.
در ادامه نشست دکتر سید عباس متولیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های صورت گرفته در تکمیل زنجیره رساندن ایده ها و فناوری ها به صنعت و سرمایه گذاران در طی رویدادهای برگزار شده و نقش مهم ایده بازارها در پر کردن خلا میان فناوران، دولت، سرمایه گذاران و صنعت، خاطر نشان کردند که دانشگاه علوم پزشکی ایران، فعالیت  و مشارکت در برگزاری این رویدادها را وظیفه ملی خود در حوزه پزشکی و سلامت می داند و به همین سبب خواستار حمایت های دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت جهت برگزاری دوره های بعدی و همچنین ارتقای ایده بازارهای حوزه سلامت شدند.
دکترمنظم، ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی ایران برای تلاش های موثر خود درمسیرتبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم، از فعالیت های این دانشگاه و همچنین دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پذیرفتن برگزاری این ایده بازارها به صورت ملی تجلیل نمود.
همچنین ایشان خاطر نشان کردند که می بایست به سمتی پیش برویم که پژوهش های دانشگاهی در راستای نیاز جامعه و بازار باشد تا بتوانیم شاهد تبدیل شدن دانش به فناوری های محصول محور باشیم و در این امر، دانشگاه ها متولیان اصلی برقراری ارتباط بین جامعه فناور و نیاز صنعت هستند.
در ادامه دکتر ناصری پور، رئیس مرکز طب بازساختی و سلول های بنیادی، تاکید کردند که می‌بایست علاوه بر توجه به نیازهای کنونی کشور در حوزه های پزشکی و سلامت به نیازهای آینده این حوزه ها هم توجه کرد.
در این میان، نقش ایده ‌بازارها در هدایت کردن ایده ها به سمت نیازهای آینده بسیار مهم است و برای محقق کردن این امر لازم است متخصصین حوزه های مختلف در کنار هم جمع شوند.
همچنین ایشان به ظرفیت بالای پایان نامه های دانشجویی به خصوص در مقطع دکتری برای محقق کردن این هدف، اشاره نمودند و تاکید کردند لازم است دانشجویان دکتری با فضای کارآفرینی و ادبیات بازار بیشتر آشنا شوند.
در پایان دکتر پورنیک، مدیر توسعه و فن آوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز اظهار کردند که دانشگاه با برگزاری رویدادهای متعدد تقاضا محور و تخصص محور در طی سالیان گذشته در حال آزمودن فضای جامعه فناور و صنعت و نحوه تعامل با آن ها است در طی ایده  بازارهای برگزار شده با  همکاری دانشگاه امیرکبیر موفق شدیم به فرآیند استانداردی از جمع آوری ایده تا تجاری سازی و آموزش فناوران برسیم و همچنان مشغول تجربه و آموزش در این حوزه هستیم.